De kleine dingen

Kwaliteit zit in de kleine dingen

Wil je een prettiger leven hebben, dan begint dit met kleine aanpassingen. Meer tijd voor jezelf nemen, even het gas terugnemen, of gewoon kiezen voor betere voeding. Alles wat via je mond het lichaam in komt, heeft gevolgen voor hoe je je voelt en hoe goed je kunt presteren. Wil je beter presteren en wil je je beter voelen, dan is het veranderen van wat je eet en drinkt vaak al een goede stap. Zelf ben ik iets verder gegaan. Ik ben eens kritisch gaan kijken naar de manier waarop ik voor de dag kom en ben ik vaker korter op vakantie gegaan.

Wat kleding voor je kan doen

Ik liep altijd in versleten broeken of werkbroeken, met een wijde trui erover. Gewoon omdat dit lekker voelde. Tot ik een artikel las van de universiteit van Oxford waarin duidelijk stond dat de kleding voor een groot deel bepaalt hoe we ons voelen op een gemiddelde dag. Interessant natuurlijk, daarom heb ik direct nieuwe kleding aangeschaft. Een pantalon en een net overhemd, met goed zittende schoenen voor een compleet verschil. Nu weet ik zeker dat het helemaal waar is. Kleding zorgt ervoor dat je je goed voelt en wanneer je goed gekleed bent, zorgt dit voor een compleet andere instelling tussen je oren.

Nu wil ik niet zeggen dat het verstandig is om direct al je kleding weg te gooien, maar het is zeker aan te raden om hier eens naar te kijken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je partner en je kinderen als je die hebt. Goedkope kleding is prettig, maar kies een dag per week voor het merk Vingino of een ander groot merk. Je zal merken dat het ineens een wereld van verschil kan maken. Uiteraard is het wel slim om de Vingino kleding niet aan te laten trekken op dagen dat er heftig gespeeld gaat worden, aangezien dat zonde is.

Kiezen voor Vingino

Kiezen voor Vingino of een ander goed merk is het kiezen voor een andere instelling tussen je oren. Het heeft niets te maken met status of aanzien, het heeft te maken met het feit dat je zelf weet dat je goed gekleed voor de dag komt en dat je hiermee een verschil maakt voor jezelf. Wanneer je dit eens probeert, weet je direct wat ik hier probeer te beschrijven. Het lezen en het ervaren zijn namelijk twee compleet verschillende dingen!